Vitorlázás

Vastag Csaba nagyzenekaros koncert
None
DOSZ FESZT
None
Békakirály - óriásbábos performansz - Gyenesdiáson
None
Füst és égés nélkül
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) jelentései szerint ma több mint egymilliárd ember dohányzik a világon, és ez a szám – a népességnövekedési előrejelzésekre figyelemmel – 2025-ben is hasonlóan alakul. Tehetünk-e valamit azért, hogy a dohányzással kapcsolatos ártalmakat csökkentsük? A cikk társadalmi célú reklám, megrendelője a Philip Morris Magyarország Kft. Az egyértelmű, hogy a dohányzás káros az
Reklám
UtolShow Free Alcohol Party
None
Legendák a levegőben Balatonkeresztúron
Látványos légi programok várják a hétvégén az érdeklődőket a balatonkeresztúri reptéren. Itt lesz a szlovák Retro Sky Team is, akik világháborús légiharcot produkálnak majd a felhők között.
Bohém Rapszódia az örvényeshegyi kertmoziban
None
IX. Országos kismotorszerelő bajnokság györöki futama
None
Huszárok kísérik majd az Anna-bál szépét
A Nemzeti Lovas Díszegység hat tagja kíséri majd szombaton a tavalyi, a 193. Anna-bál szépét, amikor körbekocsikázik Balatonfüreden, és ők adják majd a díszkíséretet az idei bálszépe vasárnapi kocsikázásakor is.
Györöki Nyári Tárlat: Eszik Alajos festőművész kiállítása
None
Dencs Judit festőművész kiállítása
None
Györöki Nyári Tárlat: Váli Dezső festőművész kiállítása
None
I. Lélek zene fesztivál
None
Reklám
Le akarta lőni a nyaralójának kertjébe tévedt fiatal vizslát (videóval)
Néhány napja verték agyon egy nyaraló kiskutyáját, most is majdnem tragédia történt, pedig csak úszkáltak a vizslák.
Peter Harken – Megkerülhetetlen név a vitorlázásban
A Harken név minden vitorlázó előtt ismert, hiszen az amerikai vállalat az Optimisttől a maxikon át az Amerika Kupa-hajókig minden méretű és fajtájú vitorlásra gyárt felszerelést. Peter Harken, a világhírű vállalat egyik alapítója és tulajdonosa az Aqua Magazinnak adott exkluzív interjút. Aqua: Hogyan és mikor került először kapcsolatba a vitorlázással? Peter Harken: A Manila Yacht
Titkos búvóhelyeken jártunk a Balatonnál – ha kell egy hely...
Szenvedély, szeretői viszony, izgalom, szex, megcsalás... de hol történik mindez? Ne legyünk álszentek, ha nem vagyunk érintettek, akkor is érdekel, hogy hol csinálják azok, akik megteszik. Nézzük a balatoni szállások titokzatosabb oldalát.
Miért jó a „Kékszalagozónak”?
Kezdhetném is ezzel a vicc átirattal, melynek az eredetije, hogy miért is jó a mazochistának. Mert ha rossz, akkor jó, ha jó, akkor rossz, tehát jó. Szóval miért is jó a Kékszalag vitorlásversenyzőinek? Kár is volna tovább fejtegetnem, mert a végső konklúzió az, hogy igenis jó! Mert akármilyen rossz, mégiscsak jó ez nekünk, különben miért állnánk oda a rajthoz és indulnánk évről-évre ezen a versenyen, szinte mindig valami új kihívást kapva a természettől is.
Végre egy rendes bor…
Paloznakon majdnem 30 éve van borverseny, rizlingek és termelőik versenyeznek egymással. Paloznaki lakosok vagy szőlősgazdák nevezhetnek, de Czeglédi Ákos polgármester elmondása szerint lovasiakat is hajlandóak fogadni.
Lezárják a balatoni bringakör egy szakaszát
Az M76-os út építése miatt Balatonberénynél. Augusztus 5-től egy éven át tart a lezárás.
A Jackson testvérek hódítják meg a Balaton északi partját
Augusztus 1-3. között tartják a nyári balatoni jazz rendezvények legrangosabbikát, a Paloznaki Jazzpikniket, amely már nyitó napján is olyan csemegét ígér, mint a Michael Jackson testvérei alkotta The Jacksons fellépése. De a Jacksons mellett a '80-as évek slágergyárosa, Rick Astley is az egyik húzóneve lesz az idei eseménynek, csakúgy mint a 30 éve indult, acid jazzben úttörőnek számító, műfajt teremtő The Brand New Heavies.
Ismerkedjen a kortárs művészet rejtélyes világával a Balatonon
Ha idén szeretne új ízt adni a szokásos balatoni pihenésnek, akkor érdemes Lovasra látogatni, ahol a strandolás mellett a kortárs művészet rejtélyes világával is megismerkedhet.
Bogár Tali 2019, Gyenesdiás

2019. augusztus 22-25. között kirajzanak a fantasztikus VW Bogarak Gyenesdiáson, s az autókon kívül zene és buli várja az érdeklődőket

Reklám
Rend van a vízen
A vízirendészet hónapokkal ezelőtt felkészült mind az anyagi, technikai, mind a személyi feltételeket tekintve, hogy kiváló legyen a közbiztonság a Balatonon egész nyáron.
Óriási tűz Zamárdiban
Messziről is látszik, a több hektáros tűz füstje. A katasztrófavédők már oltanak.
Záróparty
None
A Balatonnál rendezik meg a Nemzetközi Csillagászati és Asztrofizikai Olimpiát

Keszthelyre érkeznek a világ 47 országból az ifjú csillagász tehetségek, hogy összemérjék csillagászati és asztrofizikai tudásukat.

Erős emberek versenye
None
Anna-bál július 28
None
Anna-bál július 27
None
Torres Dani Live Band
None
Reggiecsökkentés koncert
None
Keszthelyi-hegység: a pancsolós menet
Nem az eső és a tócsák miatt, bár abban is volt részünk, de ezen a részen van balatoni strand és hévízi fürdő.
SUP túra kutyával a Balatonon
None
Hajmáskéri anzix
None
Iker Martínez a Copa del Rey – en visszatér a GC32 Racing Tour – ba
Iker Martínez a Copa del Rey – en visszatér a GC32 Racing Tour – ba
DJ a parton
None
110 éves az Észak-balatoni vasútvonal
Fontos jubileumra emlékezhetünk az idén a Balatonnál. 110 esztendeje avatták fel az Észak-balatoni vasútvonalat.
Szamódy Tamás 8. a WASZP EB-n
Szamódy Tamás 8. a WASZP EB-n
Nyitott panoráma kisbuszok szállítják a nyaralókat az alsóörsi strandra
None
Balatoni kör 28. rész – A Tagyon Birtok a hazai legjobbak között
Hazánk legszebb szőlőbirtokai között balatoni borászat is szerepel. A Tagyon Birtok megálmodójával beszélgettünk.
Keszegrágó Napok Balatonkenesén
None
Hanse 675 – Személyre szabott luxus
Hetvenlábas vitorlást láthattuk már korábban, de olyat nem nagyon, amit sorozatban gyártottak volna. Márpedig a Hanse legnagyobb modelljével pont ez a helyzet. Egyedi megjelenés, exkluzív környezet, innovatív megoldások. A cég zászlóshajója példamutató abban a tekintetben, hogy hogyan lehet sikerrel ötvözni az óriási méretet és a lenyűgöző vitorlásteljesítményt. Vízvonal alatti laterális felületei és kiegyensúlyozott kormánya harmonikus
300 millió forintból 48 férőhelyes kikötőt építenek Szegeden

A 96 méteres kikötőmólónál 48 hajó helyezhető el. A kikötőnél - amely igény esetén 72 férőhelyesre bővíthető - vízi üzemanyagtöltő állomást is kialakítanak.

A Balatonnál a leggyönyörűbb a napfelkelte – FOTÓGALÉRIÁVAL!
A Balatonnál a leggyönyörűbb a napfelkelte. Mutatjuk, és extraként békésen horgászó pecásokat is nézegethetsz Balatonmáriafürdőnél. Kattints és görgess.
Sörtörténeti stand-up a Balatonnál
Pilsner, IPA, APA, málnás, meggyes, búza, szűretlen, csapolt, üveges vagy dobozos….Mi lenne jobb egy jéghideg, habos sörnél ebben a kánikulában a Balatonnál? Legalább két jéghideg sör.
A legjobb balatoni programok a hétvégére – ajánló
Ismét lesz repülősnap, de archaikus hangszerek fesztiválja is. Számos gyermekprogram, előadás, koncert, gasztrofesztivál és strandkaland is vár.
Reklám